Bilingual Babysitters

Barnakademin har erbjudit barnpassning med högsta kvalité sedan 2008. I nästan tio år har vi strävat efter att göra vardagen lättare för föräldrar samt att utveckla och underhålla barn.

 

Vi är också ett av de ledande företagen på marknaden när det kommer till så kallade Bilingual Babysitters. Bilingual babysitters eller tvåspråkiga barnvakter pratar och förstår två eller fler språk; till exempel svenska och engelska eller svenska/engelska + ett andra språk.

Talar ni kanske två språk i familjen och vill att era barn ska öva på sitt andraspråk?

Eller vill ni att ert/era barn ska börja tidigt med exempelvis engelskan?

Har ni nyss flyttat till Sverige och vill att ert/era barn ska öva mer på sin svenska?

 

Då skulle en tvåspråkig barnvakt samt barnpassning med större fokus på språk vara något för er.

Vilket språk vill du att ditt barn ska lära sig? 

Fördelar med att vara två-/flerspråkig

Kognitiv Utveckling

När en person kan prata flera språk så är dessa aktiva samtidigt i hjärnan. Personer som är två- eller flerspråkiga måste därför aktivt mentalt separera språken när de ska tänka eller prata. Studier visar att två- eller flerspråkiga barn generellt får bättre resultat på tester inom problemlösning och kreativt tänkande. Två- eller flerspråkiga barn har också ofta en bättre läsförståelse i ett tidigare skede samt en bättre minnesförmåga överlag.

Emotionell & Social Utveckling

Studier visar att två- eller flerspråkiga barn ofta har enklare att fokusera och kontrollera sina beteenden, vilket gör att de har en stor fördel när det kommer till socialisering i olika grupper. Der leder ofta till en ökat självförtroende samt engagemang i sociala situationer.

Kulturella Fördelar

Två- eller flerspråkiga barn har ofta en tendens att visa mer tolerans och lättare att knyta an till personer från andra kulturer. De har ofta lättare att leka med barn som inte pratar samma språk eller som kommer från en annan socioekonomisk bakgrund. De uppskattar ofta kulturer mer och tenderar även att ha ett stort intresse för olika länder och andra kulturer.

Praktiska Fördelar

Ett andra språk gör det ofta enklare för personen att i framtiden lära sig ytterligare språk. Att vara två- eller flerspråkig kan även ge ökade jobbmöjligheter. I takt med en ökad globalisation uppkommer också en ökad efterfrågan på personer som är flerspråkiga.

Från

162 kr/h

Gör ett smart val idag

Fyll i en intresseanmälan 

Vi kontaktar dig inom 1-2 vardagar efter att du har gjort en intresseanmälan
*Du betalar inget förrän du har anställt en barnvakt
OBS: Glöm inte att fylla i vilket språk du söker i meddelande rutan!
KONTAKT
Barnakademin
Adress: Armégatan 24, 171 71 Solna
Telefon: 08-517 831 43
E-mail: info@barnakademin.nu
ÖPPETTIDER
Må - Fre 9.00-16.00
  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Barnakademin

© 2019 Barnakademin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now