30-40 min

Kreativ stund

i varje pass

*Det är helt upp er som föräldrar hur ni vill utforma era pass

Våra familjer

är mer än bara våra kunder

Barnakademin grundades år 2008 och har sedan dess strävat efter att göra livet enklare och roligare för barnfamiljer runt om i Stockholm.

Vi har 10 års erfarenhet av barnpassnings branschen, barnpassning och rekrytering. Av alla ansökningar så väljer vi endast ut ett fåtal kandidater som vi anställer. Vi garanterar därför att varje kund får en barnvakt som de är nöjda med!

VARFÖR VÄLJA OSS?
  • 99% av våra familjer skulle rekommendera oss vidare!

  • Vi garanterar en barnvakt som er familj är 100% nöjd med! Gratis första möte

  • Fokus på utveckling, stimulans och lärande

  • Noggrann urvalsprocess. Vi är ett av de enda ledande företagen inom barnpassnings branchen som fortfarande har personliga intervjuer

  • Kontinuerlig kontakt och uppföljning med våra familjer och våra anställda

utveckling, lek och lärande

Barnakademin förespråkar så kallad Kreativ Barnpassning. Kreativ barnpassning liknar vanlig barnpassning förutom att det är djupare fokus på utveckling, lärande, stimulans och lek. I dagens samhälle är det allt mer vanligt att barnen spenderar mycket tid framför TV och spelkonsoler. Med kreativ barnpassning minskar vi på TV-tittandet och fokuserar på fysisk lek för att stimulera fantasin samt utveckling genom kommunikation, diskussion och lärande.

Våra barnvakts pass innehåller en “kreativ stund” på 30-40 min där barnet/barnen exempelvis får; läsa och lära sig från ex. böcker, måla/rita/skriva, hjälpa till med matlagning, leka fysiska lekar osv. Vi lägger största vikt på att varje barnvakt är helt närvarande under passet samt kommunicerar, diskuterar, leker och lär barnet/barnen.

Bilingual Babysitters

Med varje ny familj så går vi bland annat igenom vilken typ av person familjen letar efter, hur de vill att deras pass ska se ut, vad de vill att barnvakten ska fokusera på etc. Allt för att varje familj ska få en barnvakt som passar just dem

Är du intresserad av en barnvakt som kan prata fler en ett språk? Vi är ledande inom tvåspråkig barnpassning. Läs på mer om våra Bilingual Babysitters och de många fördelarna med att ha anlita en tvåspråkig barnvakt här

Hur anlitar jag en barnvakt?

1. Intresseanmälan

Fyll i en intresseanmälan på vår hemsida. Vi kontaktar er inom 1-2 arbetsdagar efter att ni har kontaktat oss. Ni kan också ringa till oss på; 08-517 831 43 (Mån-Fre 9:00-16:00). Processen är helt kostnadsfri fram tills att ni väljer att anlita en barnvakt!

4. Presentation & Möte

Vi presenterar en kandidat som vi finner perfekt för just er familj! Är ni intresserade så bokas det sedan ett kostnadsfritt möte mellan er och barnvakten. Är ni inte intresserade så fortsätter vi rekryteringsprocessen tills vi har hittat rätt person för er.

2. Skapande av kundprofil

Vi går igenom era behov och önskningar, förklarar vår process och efter det skapar vi er egna kundprofil. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter varje kunds behov.

3. Urvalsprocess

Vi påbörjar vår ansöknings- och urvalsprocess. Har vi redan en passande kandidat i vår databas så presenteras denna för er. Annars påbörjas en rekryteringsprocess där vi matchar din kundprofil med inkommande ansökningar. Vi gör en genomgående bakgrundskoll på alla kandidater av intresse samt har sedan en djupintervju face-to-face med utvalda kandidater. Barnakademin är bland de enda av de ledande företaget inom barnpassning som fortfarande har personliga möten med sina kandidater.

5. Avtal & Anställning

Om allt känns väl under mötet och om ni beslutar er för att anställa personen så skrivs det sedan avtal mellan er och oss samt mellan oss och barnvakten. Vi går mer genomgående igenom era önskemål, behov och förväntningar för den anställde och den anställde börjar sedan som barnvakt hos er! Vi har en 100% nöjd-kund-garanti - är du inte nöjd, betalar du inget första veckan.

6. Kontakt & Uppföljning

Vi har kontinuerlig kontakt med både familj och anställda för att säkerhetsställa att kvaliteten uppehålls och att båda parterna är nöjda och trivs med/hos oss. Vi strävar alltid efter att ha en nära kontakt med både kunder och anställda. Om så önskas, kan ni även byta barnvakt kostnadsfritt under hela uppdragstiden.

Barnpassning, 

för ett mer harmoniskt familjeliv

Från

146 kr/h

Några av våra barnvakter

VÅR URVALSPROCESS

1. Första urvalet
Alla inkomna ansökningar genomgår en noggrann urvalsprocess utefter våra kriterier och krav

2. Telefonintervju
De kandidater som vi anser är intressanta rings upp för en telefonintervju där vi ställer ett flertal grundliga frågor. De kandidater som efter telefonintervjun fortfarande uppfyller våra kriterier bokas in för en personlig intervju. Barnakademin är bland de enda av de ledande företagen inom barnpassning som fortfarande har intervjuer face-to-face

3. Djupintervju & Bakgrundskoll 
På intervjun granskas bland annat kvalifikationer, barnvana, erfarenhet, tillgänglighet och självklart personlighet. Vi kollar även referenser och utdrag från belastningsregistret

4. Kontinuerlig kontakt 
Efter anställning har vi kontinuerlig kontakt och uppföljning med både familj och barnvakt!

Endast 1 av 13 anställs

Linn, 22 år, Stockholm

Linn är uppvuxen i Bromma och studerar nu ingenjörsprogrammet på KTH. Hon älskar teknik, matte och språk samt att resa. Hon har en stor tidigare erfarenhet av barn och barnpassning samt är äldst av fyra syskon. Linn arbetar även extra som barnvakt hos en av våra kunder; familjen beskriver henne som pålitlig, ansvarsfull, social och ambitiös.

Josefine, 24 år, Stockholm

Josefine är ursprungligen från Malmö men flyttade hit för att läsa till förskollärare på Stockholms Universitet. Hon har flera års erfarenhet av arbete på förskola och som barnvakt. Nu vill hon ta chansen att fördjupa sin kunskap genom en utbildning och arbetar även extra hos oss på Barnakademin! Hennes familj beskriver henne som en glädjespridare, lugn, metodisk och ambitiös.

Morgaine, 26 år, Stockholm

Morgaine kommer från Bordeaux, Frankrike. Hon läser sin masterexamen i International Business här i Stockholm. Hon har tidigare arbetat som au pair i USA och älskar barn! Morgaine pratar engelska, franska och måttlig svenska. Hon hjälper nu till med barnpassning hos en fransk familj som även vill att deras barn ska öva på sin franska. Hennes familj beskriver henne som lojal, barnvan, utåtgående och ansvarsfull.

Ta nästa steg för att förenkla din vardag! 

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta oss nedan

Vi kontaktar dig inom 1-2 vardagar efter att du har fyllt i kontaktformuläret
*Du betalar inget förrän du har anställt en barnvakt
KONTAKT
Barnakademin
Adress: Armégatan 24, 171 71 Solna
Telefon: 08-517 831 43
E-mail: info@barnakademin.nu
ÖPPETTIDER
Må - Fre 9.00-16.00
  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Barnakademin

© 2019 Barnakademin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now